Det nordiske design har blitt synonymt med renhet og klarhet i linjene, med nytte gjennom form, med personlighet og ærlighet. Og det var nettopp dette som gjorde at vi ble tiltrukket av Artisans utvalg. Vi er stolte over å være eneimportør i high-end-markedet for designmøbler i heltre med nordisk kvalitetsutstråling. Selv startet vi i Nordic Design på Vestlandet i 2015.

 

Stoler og bord fra Artisan

 

Artisans møbler blir skapt av håndverkere i en familiebedrift som befinner seg inne i en av Bosnias tette skoger. En gang var det her et gammeldags snekkerverksted hvor faget stod sterkt, idag er dette en høyteknologisk bedrift, bygd på 60 års faglig historie. Denne transformasjonen startet da nederlandske og britiske designere i 2007 utfordret dem til å utforme en helt ny kolleksjon møbler, en utfordring de gikk løs på med stort engasjement og ikke minst faglig stolthet. Og nettopp det engelske ordet artisan betyr "håndverker med faglig stolthet", så navnet kom helt naturlig.

Et ufravikelig fokus på håndverkskvalitet er det som gjør Artisans møbler unike. Vi insisterer på at de møblene som til slutt smykker dine oppholdsrom, er like naturlige som treverket de har sin opprinnelse i.

Sjeselong fra Artisan

 

 

Eksepsjonell, håndlaget kvalitet

Nordic Design er eneimportør av Artisan. De samarbeider med noen av verdens beste designere, og gjennom en felles kjærlighet til tre, skapes eksepsjonell, håndlaget kvalitet i utvalgte trevirker.

Stoler og bord fra Artisan

 

 

Tilpasning og skreddersøm

Alle møblene kan tilpasses den enkeltes behov, og vi velger ut og skreddersyr stoffkvaliteter i samarbeid med kunden. Møblene produseres under strenge krav til miljø og har selvsagt lavt CO2-avtrykk.

Stoler fra Artisan

 

 

Kjærlighet til tre

Vi elsker tre. For å skape en utsøkt farge og aksentuert tekstur, behandler Artisan valnøtt, kirsebær, pære, alm, lønn og eik med overopphetet damp – uten å forringe den økologiske verdien eller kompromisse på trestrukturen.

Artisan samarbeider med designere av ypperste klasse, som også deler vår kjærlighet til tre. Designerne uttrykker ekspertisen i visjoner som utnytter mulighetene i ny teknologi – hele tiden med mennesket i fokus. De sørger for at hver eneste del går opp i en høyere enhet.

Treet omskapes til sitt innerste potensial.

Materialer 1

 

 

Leveres aldri i flatpakke

Hver prisvinnende kolleksjon har omfavnet både moderne designprinsipper og tradisjonsrike produksjonsmåter. Alt er håndlaget og fagmessig overflatebehandlet. Sofaer, spisebord, spisestoler, sidebord og andre produkter leveres aldri flatpakket eller i masseproduksjon. Møblene ankommer ferdig finsnekret – en tidløs triumf for en kvalitet som vil overleve moteendringer i tiår, til glede for stadig nye generasjoner.

Materialer 2